Az első nap...

 2010.10.18. 16:06

 Kicsit vittem némi rendszert az egészbe, mégpedig, minden nap fél nyolckor fogok felkeln az eddigi fél 11-estől eltérően.

Reggeli 8:00  vettem ilyen puffasztott rozst, kovásztalan kenyeret, ez olyasmi mit a piritós. Kis apró rozsos cucc. De amúgy bejön és teltség érzést ad. Ezekre rádobok egy- egy szelet csirke mell sonkát, vagy ha úgy van közzé még teszek medve light sajtot is.

Inni? Na persze, hogy a zöld tea. Naponta 2 liter, illetve víz.

Tízórai 10:00 alma, vagy répa

Ebéd: Ma éppen rántott karfiol volt, meg rántott csirke salátával. Igaz nem annyira tutik a rántott dolgok, mivel fehér liszt van benne. Helyette vannak ilyen teljes kiörlésű lisztek is 5-600 ért, ezért inkább maradjunk a mérsékelt rántott dolgoknál.

Uzsonna: 16:00 alma, répa

Vacsora: 18:00-19:00 Hasonló a reggelihez, vagy feta sajt vagy kefir társaságában.

 

A lényeg az egészben, hogy apránként együnk, ha lehet minél többször. Így nem lesz az a farkas éhség, ami után felzabálok mindent.

Persze a nap végére, ami ma lesz a 100fekvőtámasz.hu-s gyakorlatom. Holnap pedig 200felülés.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://wiener.blog.hu/api/trackback/id/tr602381300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása